
Yhteistyössä kumppanimme Santa Marian kanssa rakennettu ruokateema nostaa Sodexon ravintoloihin tarjolle monipuolisesti korealaisia herkkuja tulisista mietoihin ja lihasta vegaanisiin vaihtoehtoihin. Ravintolakohtaiset menut voit katsoa osallistuvien ravintoloiden sivuilta.
Korealainen ruoka tunnetaan mausteisuudesta ja voimakkaasta umamisuudesta. Umamin maku syntyy yleensä fermentoiduista tuotteista, sienistä ja seesamiöljystä. Perinteinen korealainen ruoka sisältää vähän eläinrasvaa ja punaista lihaa ja vastaavasti paljon vihanneksia, kuituja, palkokasveja, kalaa ja fermentoituja aineksia.
Korealaiseen ruokakulttuuriin kuuluu paljon tunnettuja perinteisiä ruokia, mutta myös hauskoja ja omalaatuisia fuusioruokia. Korealainen ruoka on saanut runsaasti vaikutteita Mongolian valtakaudelta 1200-luvulla sekä Japanin hallinnon alaisesta ajasta 1910-1945. Siinä on myös amerikkalaisia vaikutteita 1950-luvun Korean sodan jäljiltä.
Kurkkaa alta osallistuvat ravintolat ja katso, milloin korealaiset herkut ovat tarjolla.
Nähdään lounaalla!