Hotdog, tuttavallisemmin hodari, on näppärä herkkuruoka, jonka juuret ovat eurooppalaisessa makkararuokakulttuurissa. Parhaiten tämä maistuva ja monikäyttöinen ruokalaji tunnetaan Yhdysvalloista, ja vuosien saatossa hodari on levinnyt lautasille ympäri maailman – jopa Nasan avaruuslentojen ruokavarusteluun asti. Apollo 13 -lennolla Nasa nimittäin ohjeisti käyttämään hodarin maustamiseen sinappia, mutta mukana ollut astronautti uhmasi ohjetta ja käyttikin ketsuppia.

 

Sodexolla valinnan vapaus on kuitenkin asiakkailla. Sinapin ja ketsupin kaksintaistelun sijaan ravintoloissamme on Hodariviikolla tarjolla laaja ja vaihtuva täyte- ja lisukevalikoima omaan makuun parhaiten sopivan hodarin kokoamiseen.

 

Ravintolat toteuttavat hodariviikkoa kesäkuussa juhannusta edeltävien viikkojen aikana.

 

Hodari-buffan löydät ainakin näistä ravintoloista:

Tarkista lähimmän ravintolasi ajankohtainen ruokalista täältä.

 

Hodari-viikko