VEGAN BUDHA BOWL bowl teema 2024
ID
6dbf5386-d2d8-483b-a623-b1cc015a7db1
Ainesosat
tofu kylmäsavustettu 300g[SOIJAPAPU (61 %), vesi, SOIJAkastike (SOIJAPAPU, VEHNÄ ja merisuola), savuaromi.] (21%), kvinoa punainen 1kg[] (17%), kaali kukka[] (15%), porkkana kuorittu[Porkkana.] (15%), kaali puna[Punakaali.] (10%), soijavalmiste maustamaton 400g[SOIJApohja (vesi, kuoritut SOIJApavut (10,7%)), sokeri, trikalsiumsitraatti, stabilointiaine (pektiini), happamuudensäätöaineet (natriumsitraatit, sitruunahappo), aromi, merisuola, hapettumisenestoaineet (tokoferoliuute, askorbiinihaponrasvahappoesterit), vitamiinit (B12, D2), hapatteet (S. thermophilus, L. bulgaricus). Saattaa sisältää jäämiä PÄHKINÖISTÄ (ei MAAPÄHKINÄSTÄ).] (8%), omena granaatti[] (4%), etikka pikkelöintiliemi 10l[Vesi, inverttisokerisiirappi, väkiviinaetikka, suola.] (4%), öljy oliivi extra virgin 3l[ekstraneitsytoliiviöljy.] (2%), salaatti rucola 200g[] (2%), lime[Lime] (0%), wasabi tahna 45g[Piparjuuri (37%), kosteudensäilyttäjä (sorbitoli), auringonkukkaöljy, suola, vesi, japanilainen wasabi (2,3%), SINAPPIUUTE (sisältää SINAPPIA ja SULFIITTEJA), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), kurkuma, väri (briljanttisininen FCF).] (0%), kurkuma jauhettu 500g[] (0%), sokeri kide säkki 25kg[Sokeri] (0%), pippuri musta jauhettu 350g[] (0%), suola ruoka jodioitu 1kg[Ruokasuolaa ja paakkuuntumisenestoainetta (E 536). Valmistettu vakuumisuolasta lisäämällä jodia kaliumjodidina. Sisältää keskimäärin 25 mg jodia kiloa kohden.] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
Off