TONNIKALA-CAPELLIPASTAVUOKA (h)
ID
f45e6ac7-c17b-4e1b-9b44-b291015a7ffc
Ainesosat
Vesi (27%), pasta cappelli[DurumVEHNÄjauho, vesi.] (16%), kasvirasvasekoite 15% 1l ltn[rasvaton MAITO, vesi, rypsiöljy, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, emulgointiaine (E472e), aromi, väri (karotenoidit)] (16%), tomaatti murska 5kg[tomaatti 100 %] (12%), tonnikala pala vedessä ktu 2,9/3kg[tonnikala, vesi.] (12%), kaali parsa pala rpa[Parsakaali.] (6%), sipuli kuutio rpa 2,5kg[Sipuli.] (6%), juusto raaste kevyt 17%[JUUSTO [pastöroitu MAITO, suola, hapate ja happamuudensäätöaine (E 509)] ja paakkuuntumisenestoaine (E 460).] (3%), valkosipulikuutio rpa 250g[Valkosipuli.] (1%), öljy rapsi menu 10l[] (0%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (0%), sokeri kide 1kg[] (0%), pippuri musta rouhittu 450g[] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
On
Reseptin tarjoilupäivä
Ruokavaliotiedot Mashiesta
Diet codes Mashie edited
Off