sesonki 2.0 KERMAINEN PARSAKEITTO
ID
c2d757e7-6f2f-42fc-b118-af6001640c9d
Ainesosat
Vesi (35%), parsa tanko vihreä[parsa vihreä.] (29%), peruna kuorittu muusi rtu[Peruna.] (14%), sipuli kuorittu[Sipuli.] (9%), kerma kuohu ltn 1l[Pastöroitu laktoositon kuohuKERMA ja stabilointiaine (karrageeni).] (7%), voi 500g ltn[Suomalainen pastöroitu KERMA, suola, hapate] (3%), sitruuna[Sitruuna] (1%), valkosipuli kuorittu[Valkosipulinkynsi kuorittu Espanja 1kg.] (1%), hunaja juokseva 500g[] (1%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
Off