SALMON BURGER
ID
3e2b8218-a678-441b-a740-adb1017cd818
Ainesosat
lohi file c-leikattu[Viljelty LOHI (Salmo salar). Alkuperämaa ilmoitettu etiketissä.] (29%), sämpylä tumma rustik rpa 73g[Vesi, VEHNÄJAUHO, TÄYSJYVÄVEHNÄJAUHO 18%, DURUMVEHNÄJAUHO, KAURAHIUTALE 6%, VEHNÄN ydin 3%, pellavansiemen 3%, rapsiöljy, VEHNÄGLUTEEN, kuivattu HAPANTAIKINAJUURI (käytetty VEHNÄJAUHO, suola), jodioitu suola, sokeri,OHRAMALLASUUTE, hiiva, emulgointiaine (kasvisperäinen E472e), dekstroosi,VEHNÄMALLASJAUHO, jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää seesaminsiemeniä ja saksanpähkinöitä.] (26%), majoneesi täys 5kg mtn[Rapsiöljy (50%), vesi, etikka, KANANMUNANKELTUAINEN (3,4%), muunnettu tärkkelys, sokeri, suola, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), sitruunamehutiiviste, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), aromit, hapettumisenestoaine (E385), paprikauute.] (11%), tomaatti[Tomaatti.] (11%), katkarapu kuorittu 100-200 rpa[KATKARAPU (Pandalus borealis), vesi (glaseeraus 10-14 %), suola. Pyydetty troolilla Luoteis Atlantilta (FAO 21] (7%), kurkku viipale amerikkal. 9,7/5,6kg[Kurkku, vesi, sokeri, etikka, jodioitu suola, sipuli, aromit (mm. tilli, kurkuma), makeutusaine (sakariini).] (5%), salaatti jää[Jääsalaatti.] (5%), sipuli puna kuorittu[Punasipuli] (4%), mehu sitruuna 1,0l[Sitruunatäysmehu tiivisteestä, C-vitamiini.] (1%), tilli 250g tuore pnt[] (1%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (0%), pippuri musta jauhettu 350g[] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Ruokavaliotiedot Mashiesta
Diet codes Mashie edited
Off