PARSAKAALI-JUUSTOPIHVI.
ID
d6cf4505-3e87-4e13-b8d7-b0cf015c6dc2
Ainesosat
Vesi (22%), papu härkä 2,5kg pak[Härkäpapu] (9%), bataatti kuutio rpa 2,5kg[bataatti] (9%), herne kik lmu 2,6kg[Kikherne (60%), vesi] (9%), herne rpa 2,5kg[Herne.] (9%), sipuli kuutio rpa 2,5kg[Sipuli.] (9%), jogurtti turkkilainen ltn 5kg[Pastöroitu MAITO ja KERMA (alkuperä Suomi), MAITOproteiini, hapate] (9%), kananmuna vapaan[KANANMUNA.] (9%), juusto kuutio salaatti 1kg[pastöroitu lehmänMAITO, suola, säilöntäaine (E202), mikrobiologinen juoksete, hapate (MAITO).] (9%), perunasosejauhe lton 5kg[Peruna (gt;89 %, Suomi), suola, dekstroosi (maissi), hiivauute, osittain kovetettu rypsiöljy, emulgointiaine (E471, kasviperäinen), hapettumisenestoaine (E300), stabilointiaine (E450), väri (E160a), happamuudensäätöaineet (E331, E330), aromi (voi). Ohjeen mukaanvalmistetun muusin suolapitoisuus 0,5%.] (4%), kaali parsa[Parsakaali.] (2%), sokeri kide säkki 25kg[Sokeri] (1%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (0%), pippuri musta rouhittu 450g[] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
Off