PARSAKAALI-FETAPIHVI
ID
312eb5fd-1ddb-43e6-b670-ad3c016040eb
Ainesosat
kaali parsa[Parsakaali.] (16%), papu härkä 2,5kg pak[Härkäpapu] (11%), juusto feta kuutio liemetön 3kg[Pastöroitu lampaan- ja vuohenMAITO, suola, hapate, juoksete. Maidon alkuperämaa: Kreikka] (11%), herne kik lmu 2,6kg[Kikherne (60%), vesi] (11%), bataatti kuorittu[Bataatti] (11%), herne rpa 2,5kg[Herne.] (11%), jogurtti turkkilainen ltn 5kg[Pastöroitu MAITO ja KERMA (alkuperä Suomi), MAITOproteiini, hapate] (11%), sipuli kuutio rpa 2,5kg[Sipuli.] (9%), kananmuna vapaan[KANANMUNA.] (6%), jauho maissi 400g[maissi] (2%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (1%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
Off