Nakkikastiketta (Laukaa)
ID
2587e190-a78a-4db5-a511-b2a70160deae
Ainesosat
Vesi (53%), makkara nakki pala[suomalainen koneellisesti erotettu liha (broilerin- ja kalkkunaliha), vesi, suomalainen liha (porsaan- ja naudanliha), kamara, perunajauho, stabilointiaineet (muunnettu tärkkelys, E450), happamuudensäätöaineet(kaliumlaktaatti, E262), suola (1,6 %), lihaproteiini, maltodekstriini, perunakuitu, glukoosi, mausteet (mm. korianteri, kurkuma, paprika, kumina, inkivääri, kardemumma, valkosipuli, valkopippuri, mustapippuri),hapettumisenestoaine (E315), aromit (mm. chili, neilikka), säilöntäaine (E250), savuaromi. Lihapitoisuus 13 %. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä 69 %.] (33%), sipuli kuutio rpa 2,5kg[Sipuli.] (8%), maissi tärkkelys snow flake[Modifioitu maissitärkkelys.] (2%), tomaatti sose 4,5kg[tomaatti. Kuiva-ainepitoisuus: 28#30 %] (2%), öljy rapsi menu 10l[] (1%), sinappi 10kg[Vesi, SINAPINSIEMEN, sokeri, suola, happamuudensäätöaine (E260), mausteet (valkosipuli, sipuli, valkopippuri), värit (E150d, E160a,E101), säilöntäaine (E211).] (1%), liemijauhe liha gtm 5kg[Suola, maltodekstriini, sokeri, kasvirasva (palmu), hiivauute, naudanlihauute, aromi, paahdettu sipuli, paahdettu sipulimehutiiviste,mausteuute, kurkuma, auringonkukkaöljy.Valmiin liemen suolapitoisuus on 0,3 %.] (0%), kastike ruskistaja 1l[väri (sokerikulööri E150c), vesi, suola (10 %)] (0%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (0%), pippuri musta rouhittu[Rouhittu mustapippuri] (0%), pippuri valko jauhettu 500g[] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
Off