ID
dfe64b13-d5c2-4cc7-9a75-b1e2015a4493
Ainesosat
Vesi (52%), makkara nakkipala broileri 1kg[suomalainen broilerinliha, vesi, suomalainenbroilerinnahka, suomalainen koneellisesti erotettubroilerinliha, perunajauho, happamuudensäätöaineet(kaliumlaktaatti, E262), mineraalisuola (natrium- jakaliumkloridi), perunakuitu, dekstroosi, stabilointiaine(E450),mausteet (mm. mustapippuri, valkosipuli),aromit (mm. savu), hapettumisenestoaine(askorbiinihappo), säilöntäaine (E250). Lihapitoisuus 47%. Liha ja lihaan verrattavat valmistusaineet yhteensä58 %.] (32%), sipuli kuutio rpa 2,5kg[Sipuli.] (7%), jauho vehnä[VEHNÄ (Suomi), jauhonparanne (E300). Saattaa sisältää pieniä määriä ruista, ohraa ja kauraa. ] (5%), tomaatti sose 4,5kg[tomaatti. Kuiva-ainepitoisuus: 28#30 %] (2%), öljy rapsi menu 10l[] (1%), sinappi 10kg[Vesi, SINAPINSIEMEN, sokeri, suola, happamuudensäätöaine (E260), mausteet (valkosipuli, sipuli, valkopippuri), värit (E150d, E160a,E101), säilöntäaine (E211).] (1%), liemijauhe kana gtm vähäsuol. 5kg[Maltodekstriini, aromit, suola, luontainen aromi, kananrasva 5% (kananrasva, hapettumisenestoaine (rosmariiniuutteet)), kanajauhe 2% (kana, suola, hapettumisenestoaine (rosmariiniuutteet)), kasvisjauhe (valkosipuli, sipuli, juuripersilja), sitruunamehujauhe(maltodekstriini, sitruunamehu). Valmiin liemen suolapitoisuus on 0,3 %.] (0%), kastike ruskistaja 1l[väri (sokerikulööri E150c), vesi, suola (10 %)] (0%), suola jodioitu 1kg[Suola (NaCl) väh. 99,8 %, kaliumjodidi (Kl), paakkuuntumisenestoaine (E535). Jodi lisätty kaliumjodidina. Yksi kilo ruokasuolaa sisä ltää 25 mg jodia] (0%), pippuri musta rouhittu[Rouhittu mustapippuri] (0%), pippuri valko jauhettu 500g[] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
On
Ravintoaineet
Ingredients edited time
Reseptin tarjoilupäivä
Ruokavaliotiedot Mashiesta
Diet codes Mashie edited
Off