kevät kesä TOAST SKAGEN MASSA
ID
7635b5c0-9a9f-4782-9744-a5f10050dd68
Ainesosat
katkarapu kuorittu 250-350 rpa 2,5kg[KATKARAPU (pandalus borealis), vesi (glaseeraus 10 - 14 %), suola. Pyydetty troolilla Luoteis Atlantilta (FAO 21)] (72%), majoneesi täys 5kg mtn[Rapsiöljy (50%), vesi, etikka, KANANMUNANKELTUAINEN (3,4%), muunnettu tärkkelys, sokeri, suola, sakeuttamisaine (ksantaanikumi), sitruunamehutiiviste, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), aromit, hapettumisenestoaine (E385), paprikauute.] (18%), sipuli puna kuorittu[Punasipuli] (3%), mehu sitruuna 1,0l[Sitruunatäysmehu tiivisteestä, C-vitamiini.] (2%), sinappi dijon menu 1kg[vesi, SINAPINSIEMEN, väkiviinaetikka, suola, hapettumisenestoaine(kaliumdiSULFIITTI), happamuudensäätöaine (E330)] (2%), tilli 250g tuore pnt[] (2%), pippuri musta myllyllä 210g[Mustapippuri (Tellicherry Garbled Special Extra Bold).] (0%), suola vuori myllyllä 455g[Vuorisuola.] (0%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
Off