gsu KATKARAPU-MELONISALAATTIA.
ID
57ec26bf-42bc-432d-8856-ae8a0162768d
Ainesosat
salaatti kuningatar[Romainsalaatti, frizeesalaatti, punasalaatti 33/33/33] (41%), meloni vesi[] (18%), avocado viipale 500g[Avocado (99%), suola, hapettumisenestoaineet (E330,E300)] (14%), katkarapu kuorittu 350-500 rpa 2,5kg[KATKARAPU (pandalus borealis)] (14%), papu musta lmu 2,6kg[Mustapapu (60%), vesi.] (9%), etikka vinegrette sitrus 1l[Auringonkukkaöljy, valkoviinietikka 20%, vesi, sokeri, hunaja, ekstraneitsytoliiviöljy, sitruunamehutiiviste 2.2%, mandariinimehutii viste1.5%, sitruunankuori 1.5%, sakeuttamisaineet (karrageeni, ksantaanikumi), luotainen sitruuna- ja mandariiniaromi, jalapeno.] (2%), paprika chili punainen[] (1%)
Ingredients edited
Off
Nutrients edited
Off
Reseptin tarjoilupäivä
Diet codes Mashie edited
Off